De Praktijk

Cura Natura is een natuurlijke gezondheidspraktijk voor regressietherapie en natuurgeneeskunde. Hierin zijn Marjolein & Jac Blom actief als therapeuten echtpaar. Beiden zijn wij van oorsprong afkomstig uit Nederland en al sinds 1979 een hecht koppel.

In de jaren negentig hebben wij samen gedurende twee jaar rondgereisd over diverse continenten. Hierbij lagen onze interesses vooral bij andere culturen en de natuur. Na terugkeer zijn wij eind 1999 neergestreken in Belgisch Limburg, net over de grens bij Maastricht. Dit beviel ons zo goed dat we ons in 2003 definitief hebben gesetteld in Mopertingen, een aangenaam rustig dorpje tussen Bilzen en Maastricht. Inmiddels hebben wij hier een praktijk aan huis, gelegen in een prachtig glooiend landschap.


Jac is als natuurgeneeskundige afgestudeerd bij Academie Sagho met als specialisaties homeopathie, fytotherapie en orthomoleculaire therapie. Bij Academie Sagho is ook het diploma medische basiskennis behaald. Daarnaast volgde hij een nog aantal aanvullende kortere cursussen waaronder reiki, kruidengeneeskunde en psychologie.

Marjolein is als regressietherapeut afgestudeerd bij het Tasso Instituut. Door Tasso wordt ook de nascholing verzorgd en hier behaalde zij ook haar medische basiskennis. Het certificaat als zielsregressietherapeut heeft zij behaald bij De Zonnebloom. Tevens is Marjolein Reiki-Master en naast Reiki behandelingen geeft zij ook cursussen Reiki. Als regressietherapeut is Marjolein aangesloten bij de NVRT en Earth.

.

Cura NaturaDe gevolgde opleidingen, onze hechte relatie, levenservaring en mensenkennis vormen een prima combinatie om gepassioneerd het beroep van therapeut uit te oefenen. Ervaar zelf wat regressietherapie en/of natuurgeneeskunde voor jou kan betekenen, wij ontvangen je graag in onze praktijk.

Comments are closed