De Praktijk

Cura Natura is een natuurlijke gezondheidspraktijk voor regressie en kruiden-advies. Hierin is het echtpaar Marjolein & Jac Blom actief. Beiden zijn wij van oorsprong afkomstig uit Nederland en al sinds 1979 een hecht koppel.

In de jaren negentig hebben wij samen gedurende twee jaar rondgereisd over diverse continenten. Hierbij lagen onze interesses vooral bij andere culturen en de natuur. Na terugkeer zijn wij eind 1999 neergestreken in Belgisch Limburg, net over de grens bij Maastricht. Dit beviel ons zo goed dat we ons in 2003 definitief hebben gesetteld in Mopertingen, een aangenaam rustig dorpje tussen Bilzen en Maastricht. Inmiddels hebben wij hier een praktijk aan huis, gelegen in een prachtig glooiend landschap.


Jac is als natuurgeneeskundige afgestudeerd bij Academie Sagho met als specialisaties homeopathie, fytotherapie en orthomoleculaire therapie. Bij Academie Sagho is ook het diploma medische basiskennis behaald. Daarnaast volgde hij een nog aantal aanvullende kortere cursussen waaronder reiki, kruidengeneeskunde en psychologie.

Vanaf 2024 is Jac met pensioen maar blijft nog wel actief als Praktijk Ondersteuner voor de activiteiten van Marjolein.

Marjolein is afgestudeerd bij het Tasso Instituut, met als specialisatie regressie. Door Tasso wordt ook nascholingen verzorgd en hier behaalde zij ook haar medische basiskennis. Het certificaat voor de zielsregressie heeft zij behaald bij De Zonnebloom. Tevens is Marjolein Reiki-Master en naast Reiki behandelingen geeft zij ook cursussen Reiki. Als behandelaar is Marjolein aangesloten bij de NVRT en Earth.

.

Cura NaturaDe gevolgde opleidingen, onze hechte relatie, levenservaring en mensenkennis vormen een prima combinatie om gepassioneerd onze praktijk uit te oefenen. Ervaar zelf wat Regressie en/of Reiki voor jou kan betekenen. Wij ontvangen je graag in onze praktijk.


Reacties zijn gesloten.