Recensies

Hieronder enkele recensies van klanten over de regressietherapie.

Goedendag Marjolein
Wil graag even wat delen met jou. Regressie is een stukje helderheid krijgen van een verkeerd beeld dat ik zelf heb gecreëerd of van wat ik niet wist, maar ook van wat ik gemist heb. Ik voelde mij als kind in de steek gelaten toen mijn moeder gestorven is. Er was een enorme kwaadheid in mij opslagen omdat ik het gevoel had dat niemand mij begreep en dit ook niet kon delen met mijn broers en zussen, we waren allemaal nog zo klein. Door de regressie krijg ik daar nu een andere kijk op.
Het is zo fijn om dingen duidelijk te krijgen die we in ons onderbewustzijn hebben opgeslagen. Dus ik raad iedereen aan die met trauma’s, verdriet of pijn uit het verleden zit om het niet al die jaren met je mee te dragen. Regressietherapie is een verlichting en een opluchting, en uiteindelijk een bevrijding. Bedankt Marjolein voor de goede zorgen.
Groet Gemma

Lieve Marjolein,
Mijn ervaring met de regressie bij jou is heel mooi! Ik voelde mij gelijk op mijn gemak, veilig en vertrouwd, dat gevoel kun jij zo goed geven. Daarom was het zo gemakkelijk terug te gaan in de tijd en heel open de dingen die ertoe doen opnieuw te beleven. Heeft heel veel voor mij duidelijk gemaakt en daardoor heb ik een hele hoop in mijn leven kunnen verwerken. Mooie regressie en het heeft mij heel goed gedaan! Jouw warme uitstraling doet veel goeds Marjolein! Ben blij dat ik bij JOU in regressie geweest ben!
Veel liefs, Ilse

Dag Marjolein.
Even vertellen dat ik heel ver ben geraakt bij de regressietherapie. Het was met momenten heel zwaar maar wel verlossend. Ook vind ik het een mooie ervaring om te zien wat er in het verleden geweest is of wie of wat ik geweest ben. Het is best een aanrader voor iedereen.
Nogmaals bedankt Marjolein.

Groeten. B.Z.


Hoi Marjolein,
Hier mijn ervaringen bij de regressie. IK heb veel inzichten gekregen op de vragen die ik had. Kan nu wel veel dingen een plaats geven omdat me veel duidelijk geworden is. Bij Marjolein in regressie gaan gebeurt in een heel aangename en fijne sfeer.
Bedankt voor die mooie sessies die we samen hadden.

Lieve groetjes, An


Lieve Marjolein,
In eerste instantie vond ik het spannend, was ik nieuwsgierig, maar ik was ook een beetje benauwd voor wat komen ging. Ik had er geen ervaring mee.Maar door jouw fijne benadering en het gevoel van “veilig zijn” bij jou heeft het mij goed gedaan. Het heeft ontzettend veel in beweging gezet, en dat merk ik nog steeds. Vooral de traumatische gebeurtenissen hebben voor mij nu een plek gekregen en het heeft het contact met mijn moeder een waardevolle wending kunnen geven.
Een warme groet van Sammy

Dag Marjolein,
Met deze wilde ik je nog eens heel erg bedanken voor de laatste regressietherapie. Zelden heb ik zo’n  duidelijk effect gevoeld tijdens een therapie.
Enkele jaren terug ging ik regelmatig naar een medium. Op een gegeven moment raadde dit medium mij aan om jou – met naam –  te contacteren om iets op te lossen bij mij. Ik ben dan enkele keren bij jou geweest ; de laatste keer  ging de oefening een heel andere kant uit dan verwacht. Bovendien bracht jij zelf enkele  “ zijwegen  ( voor mij althans ) “  aan waardoor de oefening veel breder en intenser werd. Het gevoel dat ik toen in de oefening  heel duidelijk gewaar werd is heel moeilijk te omschrijven. “ In je kracht komen “ : omschrijf het maar eens aan iemand anders. Als men dan zijn eigen energie rondom zich  plots zo duidelijk en sterk voelt , alsof er ineens een extra halve meter beschermlaag helemaal  rondom jou geplaatst wordt: dan besef je wel dat er in de oefening echt wel iets verandert is in je “ zijn “ , in je energetisch wezen. Ik was toch zó blij dat ik dit gevoel mocht ervaren…..
Dank je wel Marjolein, je hebt mij fantastisch goed geholpen om dat issue energetisch op te klaren.
Jef Van Baelen

Reacties zijn gesloten.